Спорт – це моє життя!

2018-09-26

встреча встреча

У Білгород-Дністровської бібліотеці для дітей та юнацтва імені В. Катаєва відбулася зустріч в форматі «Жива книга» в рамках роботи Бібліовітальні «Живе спілкування» з президентом Білгород-Дністровського молодіжного військово-патріотичного клубу «Десантник» Скибою Віталієм Олександровичем.

Клуб був відроджений влітку 2002 року колишніми випускниками Військово-патріотичного об'єднання «Десантник», який діяв в кінці 80-х років в нашому місті. З 2006 року Білгород-Дністровський молодіжний військово-патріотичний клуб «Десантник» очолює старший лейтенант запасу, спортсмен-парашутист, інструктор по Дзесинмон карате-до Шорін-рю Скиба Віталій Олександрович, який є засновником клубу. У МВПК «Десантник» працюють секції: військово-спортивної підготовки, парашутного спорту, Дзесинмон Шорін-рю карате-до і кобудо, боксу та кікбоксингу, військово-історичної та пошукової роботи. Штаб-квартира клубу знаходиться в м. Білгород-Дністровський, філії клубу працюють в с.Шабо і с.Андріївка Білгород-Дністровського району.

Присутні дівчата та юнаки 8 класу міського ліцею не тільки дізналися історію створення клубу, його секціях, але і на конкретних прикладах з життя хлопців та дівчат, членів клубу, зрозуміли, що в житті ніяких знань зайвих не буває. А заняття спортом допомагають дисциплінуватись людини, а також виховують відповідальність, сприяють справжній дружбі, почуттю колективізму та відповідальності за себе та свою команду. Доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, не знають що таке поганий настрій. Для багатьох тренування перетворюються в улюблене хобі, яке супроводжує людину на протязі усього життя.

Віталій Олександрович не тільки розповів про роботу клуба, але і про своє особисте життя та хобі, пов’язане з пошуковою військово - краєзнавчою роботою, яке зацікавило усіх присутніх.

Кол-во просмотров: 891

Комментарии