Мій автограф – кішка!

2018-03-13

/Files/images/DSCN0615.JPG Мій автограф - кішка

У Білгород-Дністровській бібліотеці для дітей та юнацтва імені Валентина Катаєва відбувся бренд-автор-шоу Олени Лебедєвої «Мій автограф – кішка!» - зустріч з самим «котячим» художником-ілюстратором нашого міста.

Майстерня художника - це особливий світ! На перший погляд - непридатний і який пахне фарбами, але саме в цьому світі народжується диво - картина майстра. Художник вкладає в картину свою душу, наповнює її життям і світлом. Людині завжди було своєрідне прагнення до прекрасного, бажання не тільки полюбляти, але і відображати для потомків. Уже той, хто вирубав наскальні рисунки, був творцем.

Олена Анатоліївна – талановитий художник, який свої картини присвячує кішкам. «Людина культурна настільки, наскільки вона здатна понять кішку» - писав Бернард Шоу, і це в повній мірі відноситься до життя і творчості Олени Лебедєвїй .

В березні 2012 року, в День кішок, в бібліотеці пройшла презентація дитячої книги «Муркотливі малюнки». І знов зустріч! Чудовий художник, графік, ілюстратор і письменник Олена Лебедєва розповіла дітям про себе і свою творчість, про свої книги і картини і, звичайно ж, про кішок, які так багато значать у її житті. У автора вийшли вже декілька книжок з власними малюнками і текстами. Її творчий автограф – це кішка, а герої - коти, кішки та кошенята. Олена Анатоліївна познайомила читачів з книгою «Розумні вірші» Платона Воронька. Київське видавництво «Мастер-класс» запропонувало Олені Лебедєвій стати ілюстратором даної книги. Так само вийшов у світ збірник віршів та казок «Хрестоматія Нового року», в який ввійшли кілька віршів Платона Воронька з ілюстраціями Олени Лебедєвої. Вихід у світ таких видань ще раз підтверджує, що класична дитяча література жива і буде жити завдяки таким небайдужим людям. З того часу вона була ілюстратором кілька книжок, як для дітей, так і для дорослих.

Учні 6 «Б» класу ЗОШ № 5, які прийшли на зустріч з Оленою Анатоліївною, змогли зануритися у світ справжніх картин - живих та емоційних ... Вони вміщують справжні чуття та випромінюють «живу» енергію майстра.

Автограф-сесія досить затягнулася, так як кожен з присутніх дівчат та хлопців намагався получити на пам'ять автограф – кішку.

Кол-во просмотров: 611

Комментарии